Blogg

Blev inget av konferenspaket i Uddevalla


skrivet den 05 dec av Jasmine, klockan:23:12
Snöade inne så det blev varken konferenspaket i Uddevalla eller hotell i gamla stan i Stockholm : (Blev krogen Igår kväll istället, trotsade snön &  stack ut på en krogrunda, var så innerligt trött på att bara sitta här och glo.
Men snön ställde väl till det även då, jag hade dumt nog tagit på mig ett par snygga svarta läderskor. Vad jag dock inte tänkte på är hur fruktansvärt hala dessa blir när de blir blöta. Jag höll ideligen på att halka omkull.

Kvällens bästa. Vi var på ett ställe där medelåldern är ca 25 men just igår var det en del äldre där också
jag satt vid ett bord med ett par killar jag känner lite grand och som är ungefär i min ålder
Plötsligt kommer det fram en kvinna på ca 45 eller så och frågar den ena killen (på fullt allvar) hur mkt han
skulle vilja ha för att ha sex med henne, Hon var inte ens särskilt full. Killen blev helt stum och jag och den andra killen trodde först inte vi hört rätt, men när vi insett att vi gjort det så skrattade vi så att vi nästan föll av soffan
Kvinnan blev då sur och gick. Sen tittade hon snett på mig varenda gång hon såg mig resten av kvällen som vi var där. Kan ju ha haft nåt lite att göra med att jag kiknade av skratt varenda gång jag såg henne
Ja jösses säger jag bara.
Mer tråkigt var en kompis vars kille hela tiden är otrogen nu vart det igen och hon förlåter honom HELA tiden. Fattar inte det, hur hon kan gå på hans lögner om och om igen.
Borde visa henne detta
 http://www.expressen.se/dejting/1.2236120/alskarinnorna-skvallrar-han-blanekar

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed